A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Szuper
erős

Nem véletlen, hiszen a teljesítmény és a vezérlés kombinációjának köszönhetően a kategóriában ez egyik legerősebb gép a Bobcat minikotró. Vegye kézbe amunkagép irányítását és megtapasztalja, hogy a gép munakteljesíténye szinte egyedülálló.

bobcat minikotró logó

Kényelmes
fülke

A kezelő köré épített kényelem a minikotrókban is - jobb láthatóság, tágas és kényelmes kabin, könnyebb ki- és beszállás.

bobcat logo dark

Munkára
teremtve

A géposztály legjobb stabilitású munkagépe. A Bobcat minikotrók olyan speciális funkciókat és előnyöket kínálnak a maximális üzemidő mellett, amelyek segítik a hatékonyabb munkát.

bobcat logo dark

Az új Bobcat E26 minikotró

A népszerű Bobcat E26 kompakt minikotró új generációja egy könnyen használható, robusztus gép, amelyet az építőipar speciális igényeihez optimalizáltak, miközben előtérbe helyezték a kezelő kényelmét és a tulajdonosok által használt fontos funkciókat. Az új E26 kotrógép súlya 100 kg-mal csökkent, de fontos, hogy megnövekedett az oldalsó emelési képesség. Az építőipari piacon felmerülő igényeknek megfelelően az üzemidő védelme érdekében az E26 minikotró mostantól extra innovatív funkciókkal lett felszerelve, mint például a gém és a fülke ütközését elkerülő megoldás.

minikotro


A Bobcat E26 minikotró egy elnyűhetetlen munkatárs és termelékenységben is szinte verhetetlen. Az új minikotró csendesebb, könnyebben kezelhető és fülkében már a kedvére beállítja a kívánt hőmérsékletet. Minden jelenlegi modellünk folytatja a “kényelmes gép” Bobcat minikotró hagyományt, amelynek tervezése során a mérnökök a kezelőre koncentráltak. Élvezze a nagyobb fülkét, könnyen kezelhető kezelőszerveket, a fejlett klímaberendezést és az alacsonyabb zajszintet.


bobcat minikotro


A Bobcat minikotró gépeknek könnyebb lett a karbantartásuk, szinte a napi rutin része lehet. A Bobcat minikotró egyszerű, az iparágban egyedülálló ellenőrző hozzáférési pontokon keresztül gyorsan elvégezhető a karbantartás. Aki rutinszerűen naponta elvégzi az alapvető karbantartást a minikotrón az jelentősen csökkenti minikotró működési költségeket. 

bobcat minikotro dmker

 

Az új Bobcat E27 minikotró

Az új Bobcat minikotró E27 modellel bevezeti a kivételes stabilitás ebben a géptípusban. Az minikotró osztályon belül vezető ásási teljesítménye és a erők egyedülálló kombinációját adja, mindamellett, hogy minikotró a szállítási súlya még mindig a pótkocsik súlykorlátja alatt van. ( még a nehéz opcionális ellensúly mellett is) Az E27 minikotró mindössze 280 mm-es hátsó túlnyúlásával lehetővé teszi a gép zárt térben történő üzemeltetését. Ez a minikotró gépet ideális adapterekkel akár nagyon speciális munkákhoz is alkalmazhatja, ahol a teljesítmény és a szállíthatóság prioritást élvez.

minikotro dmker